Zaken idee
Image default
Detailhandel

Nieuwe tafel kopen? Dit zijn de trends

Nieuwe tafel kopen? Dit zijn de trends

 

In vrijwel elk vertrek van je woning is wel een tafel te vinden. Van eetkamertafel tot salontafel en van bijzettafel tot bureau. De meeste aandacht gaat vaak uit naar de eetkamertafel, omdat die meer en meer het episch centrum van het huishouden is geworden. Maar ook omdat die qua formaat vrijwel altijd prominent aanwezig is. Ga jij een nieuwe tafel kopen? Dan zijn dit de 3 belangrijkste trends van 2023.

1. Trendy ovaal 

Een belangrijke woontrend voor 2023 is het gebruik van organische vormen in je interieur. Hiermee haal je de natuur in huis en dat levert rust op in je woonkamer. Qua eettafels zien we in de nieuwe collecties veel ovale eetkamertafels terug. Het nodigt direct uit om plaats te nemen en door de ronde vormen wordt de tafel daarmee de perfecte ontmoetingsplek. Voor je gezin, maar ook wanneer vrienden of familie langskomen. Ben jij nog helemaal happy met je ronde tafel?? Geen probleem, want ook die zijn nog echt helemaal in!

 

2. De spinpoot

De eettafel met spinpoot kan worden vergeleken met een spinnenweb waarbij de tafel op meerderen plekken steunt. Een spel van strakke lijnen dus en daarmee een trendy oplossing. Groot praktisch voordeel is zonder meer dat de poot centraal onder het tafelblad in gemonteerd, waardoor de hele rand van de tafel beschikbaar is. Ideaal om meerdere eetkamerstoelen rond de tafel te schuiven. Kies je dan ook nog voor een tafelblad met visgraatmodel, dan sla je twee vliegen in één klap. 

 

3. Duurzaamheid

Je kunt natuurlijk een nieuwe tafel kopen die aansluit bij jouw wensen … maar je kunt er ook voor kiezen een bestaande tafel een tweede leven te schenken. Echt vintage dus en perfect passend bij het oog voor duurzaamheid; volkomen trendy. Geef die oude tafel van je ouders een mooie upgrade of tik via Marktplaats of de kringloopwinkel een mooie tafel op de kop, schuur hem op, geef hem een lik verf en voilà; je maakt helemaal de blits.

https://www.onsteinmeubelen.nl