Zaken idee
Image default
Marketing en reclame

Wat leuks doen met je zakelijke relaties? Organiseer een sporttoernooi!

Soms is het belangrijk om even extra te investeren in je zakelijke relaties. Misschien wil je wat veranderen in de samenwerking. Of ben je op zoek naar nieuwe klanten en heb je een blik prospects opengetrokken. Of misschien wil je gewoon investeren in een prettigere samenwerking en wil je mensen in je zakelijke netwerk op een informele manier leren kennen. Hoe dan ook, zoek je nog iets leuks om te doen? Organiseer een sporttoernooi! Waarom? Dat lees je hier.

Samen sporten is goed voor het ‘ons’-gevoel

Sporten is natuurlijk hartstikke gezond voor je maar dat is lang niet de enige reden dat mensen het doen. Het geeft ons een goed gevoel en zeker bij teamsporten stimuleert sporten het groepsgevoel. Precies wat je wilt creëren met je zakelijke relaties! Zorg er wel voor dat het evenement dat je organiseert voor iedereen toegankelijk is, ongeacht lichamelijke fitheid. Het gaat immers vooral om de gezelligheid en niet om de sportieve prestaties. Nog leuker is door achteraf bijvoorbeeld een barbecue te organiseren zodat iedereen de kans krijgt om nog even gezellig bij te praten.

Zet je bedrijfs(naam) meteen in het zonnetje!

Het organiseren van een sporttoernooi is ook een uitgelezen kans om jouw bedrijfsnaam nog even extra in het zonnetje te zetten. En nog bij de perfecte doelgroep ook! Laat een banner maken met daarop jouw bedrijfsnaam. Of deel gepersonaliseerde sleutelhangers uit aan de deelnemers. Zo hebben zij een blijvend aandenken aan een gezellige dag en tegelijkertijd neemt iedere deelnemer zo jouw bedrijfsnaam mee naar huis! Dat is extra reclame voor je bedrijf en het kost je bijna niets. Een gepersonaliseerde sleutelhanger bestel je al voor een paar cent per stuk en bij grotere oplagen kun je nog een aantrekkelijke staffelkorting krijgen ook! Veel plezier alvast met het organiseren van jouw zakelijke sporttoernooi!