Zaken idee
Image default
Auto-industrie

Volvo Powershifts

De laatste jaren worden er steeds meer auto’s verkocht die een automatische versnellingsbak hebben. Ondanks dat er nog steeds mensen zijn die tijdens het rijden graag gebruik maken van een handgeschakelde auto, omdat ze dat sportiever vinden, zal dat in de toekomst zeker verdwijnen. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het rijden met een automaat, wilt u niets anders meer. Het rijdt rustig en de motor wordt altijd op tijd geschakeld. Het is wel belangrijk dat de monteurs die een auto nakijken, met een automatische versnellingsbak, goed geschoold zijn. Als u naar het bedrijf Automatic Gear in Andelst gaat, weet u zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen. Ze zijn specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies. Ze maken bij Automatic Gear gebruik van gespecialiseerde monteurs die veel ervaring hebben, zodat u er altijd vanuit kunt gaan dat de werkzaamheden aan uw auto op de juiste manier worden uitgevoerd.

Waarom reviseren van de versnellingsbak?

Bij het reviseren van de automatische versnellingsbak wordt alles nagekeken en hersteld. Door met uw auto naar een gespecialiseerde garage te gaan, zoals bij Automatic Gear, kan dat u een hoop geld schelen wanneer u het geheel tijdig laat reviseren. Het is belangrijk dat u bij uw auto, die voorzien is van een automatische versnellingsbak, een zomer- en wintercheck te laten doen. Omdat uw auto door veel verschillende weertypes rijdt, zult u door het regelmatig laten controleren onbezorgd kunnen blijven rijden. Een automatische versnellingsbak moet soepel schakelen, waardoor u zonder haperingen moet kunnen blijven rijden.

De Volvo Powershift

Wanneer u een Volvo rijdt, die voorzien is van de automatische versnellingsbak de Volvo Powershift, dan heeft u een automatische versnellingsbak die, in tegenstelling tot een Geartronic-automaat, er een is met dubbele mechanische lamellenkoppelingen. De aandrijfkracht van de motor zal hierbij door middel van de dubbele mechanische lamellenkoppeling worden overgebracht op de aandrijfwielen. Het is belangrijk dat u om een dergelijke aandrijving te laten nakijken, gebruik maakt van een gespecialiseerde garage. Ook voor de Volvo powershift kunt u terecht bij Automatic Gear. Voor deze garage is de Volvo Powershift geen probleem.

https://www.automaticgear.nl/