Zaken idee
Image default
Auto-industrie

Uw auto een goede onderhoudsbeurt geven

Voor de meeste van ons, die in het bezit zijn van een auto, willen dat deze er goed verzorgd uit blijft zien. Dat is te verwezenlijken door hem naar een auto detailing bedrijf te brengen. Dat wordt niet alleen gedaan om exclusieve auto’s onder handen te nemen, maar alle auto’s uit ieder segment. Alle auto’s moeten goed onderhouden worden. Op die manier behouden de auto’s hun waarde. Het kan snel gebeuren dat er krasjes op uw auto komen. Dat kan bijvoorbeeld als u even niet goed oplet en langs een haag rijdt. Dat kan allemaal gemakkelijk worden weggewerkt door uw auto te laten behandelen bij Ride & Shine. Wanneer u uw auto voor de detail behandeling bij Ride & Shine aflevert, zal de behandeling worden besproken en afgestemd op de wensen die u heeft. Natuurlijk wordt er gekeken of uw wensen binnen redelijke grenzen kunnen worden gedaan.

Wat is car detailing?

Bij car detailing zal uw auto zo worden behandeld dat alle details tot in de perfectie worden behandeld, zodat ze er weer als splinternieuw uitzien. Detailing is het minutieus herstellen van de glans en de reflectie van de autolak. Wanneer uw autolak tot in de perfectie is hersteld, krijgt het ook nog eens de beste mogelijke bescherming. Door uw auto gewoon te wassen in een wasstraat kunnen er veel onderdelen worden overgeslagen, maar er kunnen ook ongewild beschadigingen in de lak ontstaan. Er kunnen krasjes ontstaan, maar ook vlekken en uitdroging. Door de detailing van uw auto zullen de problemen bij de bron worden aangepakt.

Polijsten auto

Wanneer u uw auto laat behandelen voor car detailing bij Ride & Shine hoort daar het polijsten auto ook bij. Door het polijsten auto worden krasjes, hologrammen en swirls letterlijk en figuurlijk uit de lak verwijderd. Met een polijstmachine wordt de blanke lak hersteld door zo min mogelijk de laag van de blanke lak aan te tasten. Na het polijsten auto wordt de lak voorzien van een glass coating of PPF. Wanneer u uw auto deze behandeling heeft laten ondergaan, zult u weer in een auto rijden die spiegelglad is met een glimmend uiterlijk.

https://www.rideandshinedetailing.nl/

Gerelateerde artikelen

Volkswagen werkt aan slim chassis van de toekomst

Binnen no time beginnen bij Rijschool Utrecht Vlam

afnemende zelfontbranders in premiumsegment