Zaken idee
Image default
Bedrijven en samenleving

Het belang van goede lingerie

Het belang van goede lingerie

 

Helaas zien we nog te vaak dat vrouwen het zonde vinden om een te groot bedrag uit te moeten geven aan lingerie. Ontzettend zonde, want lingerie is ontzettend belangrijk. Niet alleen geldt dit voor een string, maar natuurlijk vooral voor het dragen van een bh. Dat komt, doordat een bh zorgt voor de ondersteuning van je borsten. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je op latere leeftijd last gaat krijgen. Kortom, wel belangrijk dus! Wees dus niet zo eigenwijs en zorg dat je of het nu voor het sporten is of gewoon het dagelijks leven, beschikt over een bh met de juiste ondersteuning

 

Goed tijdens het sporten

 

Wanneer je gaat sporten, dan beweeg je natuurlijk met je lichaam. Dit heeft als effect dat ook je borsten zullen gaan bewegen. Door het dragen van een goede sport bh met vulling, zorg je ervoor dat dit nauwelijks tot niet gebeurt. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, zal je zien dat dit niet alleen een stuk vervelender is, maar je uiteindelijk ook last kunt gaan krijgen. Dit komt doordat er in je borsten geen spieren aanwezig zijn, die deze bewegingen voor je kunnen corrigeren. Het komt dus volledig om het weefsel aan wat aanwezig is in je borsten. Aangezien dit weefsel weinig tot geen compensatie kan bieden, zal je dus merken dat je hier lange termijn last van zult gaan krijgen. 

 

De juiste maat is essentieel

 

Een mooie bh is natuurlijk één ding, maar de juiste maat is natuurlijk nog veel belangrijker. Je hebt er natuurlijk helemaal niets aan, dat wanneer je een ontzettende mooie bh hebt, deze vervolgens helemaal niet past. Of je bh nu te klein of te groot is, in beide gevallen zul je dit als niet prettig ervaren. Bij een te kleine bh zullen de bandjes gaan knellen, wat kan zorgen voor een geïrriteerde huid en bij een te grote bh zal je merken dat je de juiste ondersteuning mist. Omdat het voor veel vrouwen toch is gebleken dat het bepalen van de juiste maat lastiger is dan ze aanvankelijk hadden gedacht, doe je er verstandig aan om deze te laten opmeten. Je bh maat meten kun je immers ontzettend gemakkelijk zelf doen, maar ook laten doen. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk met een bh loopt die past en ook nog een lekker zit, want dat is natuurlijk uiteindelijk waar je het allemaal voor doet.