Zaken idee
Image default
Chemie

Altijd bij uw spullen kunnen? Opslagcontainer voor de deur

Altijd bij uw spullen kunnen? Opslagcontainer voor de deur

Bent u langdurig aan het verbouwen? Of heeft u simpelweg niet genoeg ruimte in huis? Dan is een opslag aan huis een mooie oplossing. Zo zijn uw spullen altijd dichtbij en kan u zonder reistijd bij uw spullen. In deze blog nemen wij u mee in ons aanbod opslagcontainers voor bij u op de stoep. 

Zelfbouwcontainers zijn compact en bieden een goede oplossing voor diverse opslagproblemen. Onze demontabele opslagcontainers worden voornamelijk gebruikt als opslagruimte tijdens verhuizingen en verbouwingen. Ze worden ook wel Snelbouw containers, zelfbouwcontainers, opslagcontainers, materiaalcontainers of zeecontainers genoemd.

Onze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de opslagcontainers snel op te bouwen maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Twee mogelijkheden (splitsing maken, links huren & rechts kopen) 

[Links]

Tijdelijke opslag in de tuin nodig?
U kunt bij Zelfbouwcontainer een opslagcontainer voor de deur huren, deze is geschikt voor elke situatie en te plaatsen op elke gewenste locatie.  U kunt voor een minimale periode van 6 maanden een container naar keuze huren. Vooraf bespreken we uw wensen en sturen wij u een huurovereenkomst. Hierin staan de verantwoordelijkheden van beide partijen opgenomen, zo is voor iedereen heel duidelijk wat de afspraken zijn. Daarnaast bieden wij ook de voordeligste huurtarieven. 

[Rechts]

Permanente opslag aan huis nodig?
U kunt bij Zelfbouwcontainer kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Van kleine 2×2 opslagcontainers tot 3 gekoppelde 3×4 containers dat een opslagruimte van 9×4 creëert, wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van deskundig advies. Daarnaast zijn onze containers verkrijgbaar in elke RAL classic kleur, waardoor de opslagcontainer helemaal naar smaak gemaakt kan worden.   

Waarom huren of kopen bij Zelfbouwcontainer.nl? 

Wanneer u een demontabele container koopt of huurt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzekert u zich van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor u op een rij gezet:

  • De laagste prijsgarantie van Nederland

  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap

  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en/of opmerkingen

  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland & België

  • Al onze containers zijn in- en uit elkaar gemakkelijke verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Levering
Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij u thuis of op het werk afleveren en voor u opbouwen. Zowel het transport als de opbouwservice doen wij volledig in eigen beheer, u doet dus zaken met één partij.  U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de opbouwservice, dus geen verrassingen achteraf. 

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag vrijblijvend een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

 

http://zelfbouwcontainer.nl