Zaken idee
Image default
Zakelijke dienstverlening

Samenwerken daar gaat het om in het bedrijfsleven.

Om er zeker van te zijn dat u genoeg tijd heeft voor datgene waar u zo goed in bent, is het zaak voor de ‘bijzaken’ een expert in te schakelen. Een voorbeeld van zo’n bijzaak is de verlichting. Bijzaak is eigenlijk geen goede term, want lampen op de werkvloer zijn ontzettend belangrijk. Te veel licht of te weinig licht – zo is aangetoond – zorgt ervoor dat het personeel minder geconcentreerd werkt met als gevolg dat de productie omlaag gaat.

Een professionele partij om mee samen te werken als het om werklicht gaat – verlichting in de showroom, de winkel of de werkplaats bijvoorbeeld – is LED Design Holland. Deze firma is van alle markten thuis: advies over LED lampen, lichtdesign en installatie. Op het gebied van LED, zijn er speciale subsidieregelingen. LED Design Holland zoekt uit of u in aanmerking komt en vraagt de financiële tegemoetkoming desgewenst aan. Bij de keuze van LED’s maken de medewerkers gebruik van 3D software. Daarin worden allerlei gegevens ingevoerd wat betreft de ruimte waar het om gaat. Het programma adviseert welke lampen het meest geschikt zijn qua vorm, afmeting, lichtsterkte en -kleur. Tevens wordt duidelijk hoeveel armaturen nodig zijn en op welke hoogte die het beste geïnstalleerd kunnen worden. Let wel: de wensen en de eisen van de klant staan altijd op nummer 1. Pas als er 100% overeenstemming is, gaat het LED Design Holland team aan de slag.

LED verlichting specialist LED Design Holland weet veel over de LED-techniek. Wilt u zich alvast een beetje inlezen voordat u het gesprek aangaat met deze LED expert? We maken u attent op de site www.leddesignholland.nl en dan met name de rubriek ‘Kennisbank’. Dit zijn de hoofdonderwerpen: Algemeen, Besparen met LED, LED toepassingen, Meer leren over LED, Regelgeving. Wilt u alle artikelen in één keer bij elkaar hebben? Klik dan op Alle items.

Ter afsluiting krijgt u van ons de contactgegevens van LED Design Holland. En we melden dat u eventueel ook gebruik zou kunnen maken van het online contactformulier: https://www.leddesignholland.nl/contact/

LED Design Holland BVKonijnenberg 167 4825 BC Breda

telefoon: 076 – 888 3300 email: info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl