Zaken idee
Image default
Marketing en reclame

Snel online door het leasen van een WordPress Website

Een blog is een geweldig marketinginstrument. Het voelt misschien als een ‘old-school thing’, maar het is nog steeds een erg sterke SEO-tool in 2022. Google houdt gewoon van geweldige inhoud! Dus als je erover nadenkt om een blog te beginnen, kan ik maar één ding zeggen: ga ervoor! Laten we van 2022 het jaar maken waarin je eindelijk met je blog begint! Maar waar moet je aan denken voordat je een blog start? Als je even de tijd neemt om na te denken over het opzetten van je blog voordat je begint, heb je later minder werk. Maar zonder website kom je niet ver. Wil je snel beginnen met bloggen? Denk dan eens aan een Standaard WordPress Module van WordPress Webdesignbureau.

Standaard WordPress Module

De standaard WordPress module van WordPress Webdesignbureau is buitengewoon geschikt voor blogs en nieuwsberichten. WordPress Webdesignbureau is een product van Kracht Internet Marketing. Dit product is speciaal ontwikkeld voor ZZP-ers en andere kleine bedrijven. Deze standaar module sluit dan ook naadloos aan bij de wensen die deze bedrijven hebben.

Met de standaard WordPress module kunnen onbeperkt aantal pagina’s gemaakt worden. Hierin zit een Blog module die gebruikt kan worden voor nieuwsberichten, maar ook voor referenties. 

Offerte en Webshop Module

Naast de standaard module zijn er nog twee modules die terug te vinden zijn op WordPress Webdesignbureau, namelijk: WordPress Offerte Module en de WordPress Webshop Module. De naamgeving van de modules zegt in feite al voldoende. De Offerte Module heeft dezelfde functionaliteiten als de Standaard Module, maar heeft een op maat gemaakte offerte optie wat voor extra conversies zorgt. De Webshop Module beschikt over de WooCommerce ecommerce plugin waar je als ondernemer je producten kan posten. En dus meteen kan beginnen met de verkoop van je producten.

WordPress Modules Huren

Nu wil je natuurlijk weten wat er zo uniek is aan deze modules. Het grote verschil met andere aanbieders is dat de templates op maat zijn gemaakt door Kracht Internet Marketing en tevens zoekmachine proof zijn ontwikkeld. En bovendien kun je de website huren voor de duur van twee jaar en daarna is de website van jou. Je zit dus nooit vast aan een langlopend contract. 

Kortom: Wil je als ondernemer snel online? En wil je bovendien snel goed gevonden worden? En dat alles voor een klein budget? WordPress Webdesignbureau heeft de juiste oplossing!

 

https://www.wordpresswebdesignbureau.nl/