Zaken idee
Image default
Gezondheidszorg

De oplossing voor het bijhouden van je patiëntafspraken: de Dragon medical one

 

Als je patiëntafspraken moet bijhouden, dan zul je zeker weet dat dit veel tijd kost, ook tijdens de afspraak met de patiënt. Dan moet het gesprek namelijk ook worden uitgetypt, zodat je er later nog even naar kunt kijken en het in het dossier kan. De Dragon medical one is een geweldige oplossing voor het bijhouden van de afspraken. De Dragon medical one is een spraakherkenningsapparaat dat speciaal is gericht op medische spraak en vakjargon. Het is dus de beste oplossing voor tijdens afspraken met patiënten. Het apparaat typt zelfs tijdens het gesprek al mee, snel en met weinig of geen spelfouten. 

 

Om deze redenen is de Dragon medical one de beste oplossing:

De Dragon medical one is de beste oplossing voor het bijhouden van de afspraken om deze redenen:

  • Doordat je het gesprek niet bij hoeft te houden tijdens de afspraak, kun je al je tijd spenderen aan de patiënt en echt je volledige aandacht geven.

  • De Dragon medical one is een goede investering, aangezien het op kort en lang termijn een hoop geld, moeite en tijd kost. Je hoeft niemand meer in te huren en je hoeft zelf alleen maar even de tekst te checken na de afspraak. 

  • Je kunt met de Dragon medical one inloggen op verschillende tekstverwerkingsprogramma’s. Dit kun je dan weer makkelijk overnemen in het dossier.  

 

De Dragon medical one online bestellen

Hopelijk hebben we je overtuigt van de Dragon medical one, want het gaat je een hoop geld en tijd schelen. Als je geïnteresseerd bent in de Dragon medical one, dan kun je deze heel makkelijk online bestellen en bij je praktijk laten leveren. Dit kan via de webshop van spraakherkenning.nl, waar je naast de Dragon medical one nog meer spraakherkenningsapparaten kunt vinden. Zit je in een medisch beroep? Dan is de Dragon medical one echt een aanrader.